Fotoclub Helmond: expo en workshops    

Fotoclub viert 12,5 jarig jubileum 

Fotoclub Helmond ‘Wa Kiekte Gai’ heeft wel een heel bijzondere plek gevonden om vanaf 5 mei een weeklang haar 12,5 jarig jubileum te vieren: een prachtig pand in de Elzas Passage 47 (naast Pearle Opticiens). Wethouder Marita van Lierop opende het initiatief tijdens de druk bezochte feestelijke opening.  In de week van 8 mei zijn er ook verschillende workshops waaraan je gratis kunt deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan portretfotografie, Photoshop, Lightroom of de ontzettend populaire macrofotografie: een manier van fotograferen waarbij je kleine onderwerpen groot in beeld brengt.

Kijk op www.fotoclubhelmond.nl voor de data van de workshops en de mogelijkheid tot aanmelden. Ook in de etalage van het feestelijke pand in de Elzas Passage vind je informatie over data en tijden en hoe je aan te melden.

 Nog voordat we dit leuke initiatief op onze site konden plaatsen bleek het een groot succes te zijn waar de bezoekers positief door verrast waren.  De verhuurder van het leegstaande pand heeft daarom gevraagd om ook de komende maanden door te gaan met de activiteiten. Wat een compliment! 

 

Adresgegevens

  • Elzas Passage 47,  Helmond
  •