Leeg pand wordt culturele broedplaats 

Post#5700 nieuwe kracht in Helmond 

Alles begint klein. Met een gedachte, een droom of een kleine ontmoeting. Op 25 november 2021 vond er zo’n bijzondere ontmoeting plaats tijdens onze kick-off. Wat daarop volgde waren vele gesprekken, samen creatief denken en de schouders zetten onder de droom die steeds meer werkelijkheid werd. Je zult je nu misschien afvragen ‘waar hebben ze het over?’

De meeste Helmonders kennen het pand aan de Watermolenwal, het voormalige postsorteercentrum. Het staat leeg, maar daar komt verandering in! Dat kan alleen maar als er mensen betrokken zijn met passie, een sterke overtuiging en doorzettingsvermogen. En die zijn er in Helmond! De droom van Joke Smeulders en Thomas Pieters wordt stapje bij stapje werkelijkheid. Een culturele broedplaats, een plek van inspiratie, innovatie en creatieve kracht voor Helmond. Met hart voor de mens, de buurt, de stad en verder.
De sleuteloverdracht is een feit en nu kunnen zij achter de schermen aan de slag. De eerste stap naar hopelijk nog vele jaren waarin Post#5700 gaat uitgroeien tot een culturele trekpleister voor Helmond. Er moet veel gebeuren, dus we houden jullie op de hoogte. Gelukkig is er hulp vanuit de gemeente Helmond. Geweldig!  
POST#5700 is te volgen via Facebook en Instagram.

 

 

 

 

Adresgegevens