ROC Ter Aa verrast bezoeker met ludieke acties!

Studenten uit Helmond aan zet.  

 Studenten van het ROC Ter Aa zorgen ervoor dat je voortaan opleidingen kunt shoppen in de Elzas Passage nr 33. En niet alleen voor jongeren, ook als je op zoek bent naar om-of bijscholing ben je daar aan het juiste adres.   

In het pand op nummer 33 vind je expositie van verschillende studentenprojecten en iedere dag presenteert een ander vakcollege het opleidingsaanbod op een ludieke manier. Denk aan een mini APK voor ouderen met bloeddruk- en suikermeting, een voorleesmiddag, een wedstrijd ‘babyverschonen’, een workshop aan elkaar schrijven, huiswerkbegeleiding, een helpdesk voor trubbels met je mobiel of ontdek een virtual reality-bril. En er zijn dagelijks wisselende vakcolleges, onder begeleiding van een docent.                                                                     
Studenten vervullen de rol van filiaalmanager. Zij openen en sluiten de winkel, tonen het programma, zijn contactpersoon voor de verschillende colleges, promoten de winkel en zorgen voor een representatieve winkel. Ze gaan samenwerking opzoeken met lokale winkeliers uit de Elzas passage. Dus je gaat ze vast tegenkomen!
Dinsdag 16 april 2022 vond de officiële opening plaats. Het Eindhovens Dagblad en Omroep Brabant brachten verslag uit. Via deze link kun je zien welke activiteiten er dagelijks worden georganiseerd: https://roc-teraa.nl/…/04/Planning-winkel-ROC-Ter-AA.pdf
Deze leuke invulling was niet mogelijk geweest zonder de medewerking van de pandeigenaren, Arie den Hartog en Roel Meijs. Veel dank hiervoor. 

 

Adresgegevens

  • Elzas Passage 33
  • 5701 RW Helmond