april 2022

Studenten van het ROC Ter AA zorgen ervoor dat je voortaan opleidingen kunt shoppen in de Elzas Passage nr 33. Dat is nog eens een uitvinding.

π‘«π’Šπ’π’”π’…π’‚π’ˆ 26 π’‚π’‘π’“π’Šπ’ π’π’Ž 12.00 𝒖𝒖𝒓 π’Šπ’” 𝒅𝒆 π’π’‡π’‡π’Šπ’„π’ŠΓ«π’π’† π’π’‘π’†π’π’Šπ’π’ˆ. 𝑬𝒏 π’Šπ’†π’…π’†π’“π’†π’†π’ π’Šπ’” π’–π’Šπ’•π’ˆπ’†π’π’π’…π’Šπ’ˆπ’…. 𝑫𝒖𝒔 π’Œπ’π’Ž π’‹π’Šπ’‹ π’π’π’Œ 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒐𝒔𝒕𝒆𝒏? π‘³π’†π’–π’Œ!

π–πšπ­ 𝐒𝐬 𝐞𝐫 𝐭𝐞 π›πžπ₯𝐞𝐯𝐞𝐧?
Je vindt er expositie van verschillende studentenprojecten en iedere dag presenteert een ander college het opleidingsaanbod op een ludieke manier. Denk aan een bloeddrukmeting, een leuk spel voor kinderen, huiswerkbegeleiding, een helpdesk voor trubbels met je mobiel of inzetten van VR-bril, een klein metselklusje of timmeropdracht, maak een toffe profielfoto of doe mee met leuke proefjes elektrotechniek. En er zijn dagelijks wisselende vakcolleges, onder begeleiding van een docent.

Studenten vervullen de rol van filiaalmanager. Zij openen en sluiten de winkel, tonen het programma, zijn contactpersoon voor de verschillende colleges, promoten de winkel en zorgen voor een representatieve winkel. Ze gaan samenwerking opzoeken met lokale winkeliers uit de Elzas passage. Dus je gaat ze vast tegenkomen!

Veel dank aan de eigenaren Arie den Hartog en Roel Meijs voor het beschikbaar stellen van het pand en jullie vertrouwen.