november 2022

Van snode plannen naar een prachtig project! BLiTZ pop-up expo komt er aan.

In het weekend van 7 en 8 oktober 2023 vindt in het centrum van Helmond de BLiTZ pop- up EXPO plaats. BLiTZ is een Initiatief van Derk Alting Siberg, zelf graffitikunstenaar en schilder. Het concept is eenvoudig maar doeltreffend: een gezellig weekend naar kunst kijken (en/of kopen) en ondertussen luisteren naar de draaikunsten van lokale dj’s. De kunstenaars hebben verschillende disciplines, er is ruimte voor gevestigde namen maar ook voor nog onbekende en upcoming artiesten.

De BLiTZ EXPO 2023 vindt plaats op drie locaties: in twee kunstgalerieën en in Culturele Broedplaats POST #5700. De twee deelnemende galerieën zijn: Hanssen Art  en de nieuwe pop-up galerie aan de Kerkstraat 37: Move 37. Normaal gesproken is de ruimte aan de Kerkstraat 37 het atelier van Derk, maar tijdens de BLiTZ doopt hij de ruimte om tot galerie voor graffiti art en kunst.

Wat zijn wij trots dat 2 van deze locaties door VOLOP Helmond mogelijk zijn gemaakt.

Vrijdag 6 oktober is de officiële opening om 19.00 uur bij Culturele Broedplaats POST#5700 onder het genot van een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom!

Toegang gratis